Over Paint It...

Paint It is al meer dan 10 jaar Graco distributeur voorde Nederlandse markt. Met het importeurschap van Graco spuit- en doseerapparatuur is het prettig zaken doen omdat klanten de kwaliteit van het Graco product kennen en waarderen. Graco is wereldwijd marktleider, meest innovatieve marktspeler en door overnames de

leverancier met het breedste productgamma.

Daarnaast heeft Paint It een eigen PFE-lijn, Paint It Factory Equipment) ontwikkeld met vernieuwende concepten als een eigen ontwerp compacte bewegingsautomaat, Fine-Finishkop voor Polyurea, GunFlushBoxen voor automaatpistolen en een roterende spuitkop voor internal pipe coatings.       

Paint It onderscheidt zich van haar collega’s met de kennis van geautomatiseerd spuiten en doseren van lakken, lijmen en kitten. Paint It is niet alleen importeur van spuitapparatuur en robots     maar heeft als System-Integrator de kennis en mogelijkheden om custom-made installaties in eigen huis te engineeren en te produceren. Daar waar de projecten grootschalig worden heeft Paint It een sterk en op elkaar ingespeeld team van partners waardoor tijdens projecten alles in eigen beheer blijft en de klant slechts één aanspreekpartner heeft.

Paint It maakt alleen gebruik van A-merken spuitapparatuur en robots.

Graag adviseren we hoe de kwaliteit verbeterd kan worden, tijd bespaard en het milieu gespaard kan worden.

Paint It, The Application Company